Bezoekers
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag15
mod_vvisit_counterGisteren15
mod_vvisit_counterDeze week129
mod_vvisit_counterVorige week179
mod_vvisit_counterDeze maand590
mod_vvisit_counterAfgelopen maand844
mod_vvisit_counterTotaal811741

Spelmateriaal buiten op het plein

Oproep aan alle Uutdekluuters!

Namens de stichting dorpsservicepunt, je weet wel van dat nieuwe gebouw op het plein, komt de vraag of de jeugd nog ideeën heeft wat betreft spelmateriaal voor búiten het gebouw straks. Waar heb je als jeugd van jullie leeftijd 12 t/m 16 jr behoefte aan, wat wil je graag doen na school of als je moet wachten op je moeder die daar natuurlijk haar boodschappen gaat doen straks.
Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan kan er een aanvraag de deur uit om bij iemand geld hiervoor los te krijgen!!

 

Goed idee - maak je eigen UDK avond!!

We hebben een nieuwe poll in het leven geroepen om eigenlijk jullie stem te horen. We vinden het echt wel belangrijk dat we van jullie weten wat je wel of niet leuk vindt om te doen, ook al is dat moeilijk om het voor 72 man goed te doen.
Vorig jaar heeft 'iemand' op de site aangegeven zelf wel een avond te willen organiseren en dat lijkt ons als leiding nu ook wel een relaxed! Als we nu eens de Viersprong af huren of je mag het bos in: wat wil je dan gaan doen? Mocht er iemand zijn die dit echt graag (mee) wil organiseren, meldt je dan aan via de site in het gastenboek. Dan is het helemaal jullie avond!
Geen leven zonder regels, dus ook hiervoor geldt dat natuurlijk niet alles kan hè...dat snap je.

Bedenk wat leuks, vets, gaafs, cools voor weinig pegels en the night is yours :-)
De leidse groeten!

Oh ja, nog even over karten, lasergamen of paintballen: allemaal enorm gaaf om te doen, we zouden als leiding ook niets liever willen, maar dan hebben we wel even de jackpot van iemand nodig. Of er is maar één UDK avond per jaar... snap ie!? Weinig kans op dus :-(
 

Foto's schaatsen

Goedemorgen! Het was super gezellig gisteren, volgens mij heeft iedereen zich wel vermaakt, toch?
Ik moet even mijn excuses aanbieden voor het laten verdwijnen van vele foto's, soorrrryyyy! De volgende x toch maar een back up maken. Er zijn er van mijn toestel nog 10 overgebleven, maar gelukkig hebben we Barts toestel nog. Die foto's komen vandaag of morgen er bij. Vooral voor de dames die een zekere jongen aan het volgen waren is dit natuurlijk een enorme ramp, want ook hij is verdwenen.
Sorry dus, volgende x gaat het gewoon ouderwets weer goed. Groet, Joke
 

Gelukkig nieuwjaar

ALLEMAAL EEN HEEL GELUKKIG NIEUW JAAR!!
 

Nieuwe site

Welkom op onze vernieuwde site van UDK!
We gaan ons best doen om de site up-to-date te houden met foto's, verjaardagen en natuurlijk jullie eigen inbreng!

Kijk regelmatig op de site voor de nieuwste feiten, vertrekdata en tijden en welk soort schoenen je bv nu weer aan moet doen.
Heb je ideeën, niets is te stom, laat het ons alstjeblieft weten. Ook als er dingen niet goed zijn gegaan op een avond, of het is zwaar tegengevallen, dan horen we dat graag. Nog liever horen we dat het leuk was en dat jullie dolenthousiast blijven om naar een UDK avond te komen!

Namens heel het team alvast een hele prettige dec maand, een leuke vakantie met feestdagen gewenst en tot in het nieuwe jaar!!


 
Verjaardagen
There are no upcoming events currently scheduled.