Bezoekers
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag13
mod_vvisit_counterGisteren40
mod_vvisit_counterDeze week149
mod_vvisit_counterVorige week156
mod_vvisit_counterDeze maand596
mod_vvisit_counterAfgelopen maand609
mod_vvisit_counterTotaal807629

Let op!

Vanavond kregen we van één van de voetballers te horen dat er een grote groep jongens de 8e sept niet mee zou kunnen bowlen. Nu gaan we als leiding proberen de avonden om te draaien, dus meiden de 8e en jongens de 15e. Aangezien we nog geen gehoor krijgen bij het bowlingcentrum en het aantal banen van die avonden nl niet gelijk ligt (en het zo lastig bowlen wordt zonder baan...), moeten jullie nog heel even op dit antwoord wachten.  Een andere optie is de tijd van de jongens te verzetten, maar ook hier heb ik eerst antwoord van het bowlingcentrum voor nodig.
Zo snel wij meer weten laten we het weten, dus let de komende week even heel goed op de site of je dus de 8e of de 15e wordt verwacht of hoe laat!!
Bedankt voor de tip, hopelijk kan iedereen nu toch voetballen én bowlen.

 

September 2010

Het nieuwe seizoen is geopend! Welkom allemaal weer bij een nieuw jaar uutdekluute.
We gaan in september van start met bowlen. Lekker knallen met die ballen, de eerste schoolstress er weer uit gooien!!

Ivm de grootte van de groep worden dit keer de meiden en de jongens gesplitst. Let op voor onze nieuwelingen; dit is niet elke keer het geval. Kijk dus goed elke maand wanneer je welke activiteit hebt.
We vertrekken op woensdag 8 sept met alle heren om 19.30u vanaf het Julianaplein(tje).
Voor de dames is het bowlen op woensdag 15 sept, ook vertrek om 19.30 vanaf het plein.

Nog een prettige laatste vakantieweek en tot in september!
 

HET KAMP!!

Hier dan uiteindelijk nog de 'verdere info' over het kamp. Het is ook al aan het eind van deze week, nl vrijdag de 25e!
We verwachten jullie vrijdag om 18.30u op het plein, lopend. We hebben een thema aan de looptocht die volgt gehangen en dat is zwerver. We vragen van jullie om allemaal jullie best te doen er als zwerver bij te gaan lopen, verkleden dus. De best/mooist verkleedde zwerver krijgt een super hoofdprijs (en al helemaal voor een zwerver...!!).

Wat moet je meenemen: Tent, luchtbed, slaapspullen, zwemkleding en droge (+ warme) kleding. Die spullen worden op het plein verzameld en gaan met een bus naar onze slaapplaats. 
Wat moet je NIET meenemen: Fiets, alcohol en/of drugs en aanverwante rommel. Tassen zullen gecontroleerd kunnen worden, we willen het graag gezellig houden! Wees gewaarschuwd, anders lopende retour naar huis. 

We verwachten zaterdag 26 juni rond 12.00u weer terug te zijn op het plein.

Wij hebben er zin in, we hopen jullie en de zon ook!
 

Feest organiseren!

Op onze UDk avond van 7 april hebben jullie met mensen van K2 gesproken over het dorpsservicepunt. Hierbij is de vraag gesteld of je mee zou willen werken aan het organiseren van het openingactiviteit voor het dorpsservicepunt. Hoe leuk kan het zijn, je eigen feessie organiseren! Wie wil de organisatie helpen met het uitvoeren van een activiteit? Voor opgave of verdere vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  .

 

opgave kamp 2010!

Denken jullie er nog even aan om je opgave formulier voor het kamp in te leveren?! Ook graag als je níet mee gaat. Dan weten we zeker dat je het niet vergeten bent. Maar natuurlijk ga je mee!! Tot de 25e!
 
Verjaardagen
There are no upcoming events currently scheduled.