Bezoekers
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag8
mod_vvisit_counterGisteren40
mod_vvisit_counterDeze week144
mod_vvisit_counterVorige week156
mod_vvisit_counterDeze maand591
mod_vvisit_counterAfgelopen maand609
mod_vvisit_counterTotaal807624

Nieuwe leiding

Jullie hebben hem al een aantal keer bij ons kunnen zien en vanaf heden is hij officieel door de ballotagecommissie unaniem aangenomen: als nieuwste leiding presenteren we jullie TWAN BROERSMAAAAAAAA!!! Van harte welkom bij de club en veel plezier gewenst. 

 

We zijn weer in de lucht

Het heeft even geduurd, het overstappen naar een andere provider, maar daar zijn we weer!
Helemaal vanouds is het nog niet, maar daar zijn we nog hard mee aan het werk. Dus de foto's, verjaardagen en gastenboek moeten jullie nog even missen.
Gelukkig hebben jullie allemaal wel het bericht ontvangen in februari dat we zouden gaan schaatsen  en het was een gezellig avond. Ondanks de veegmachine hebben jullie volgens ons wel het zweet los kunnen schaatsen ;-).

Helaas waren er een aantal afmeldingen onder andere vanwege toetsen; we hopen dat het leren allemaal gelukt is. Wel nog onze complimenten voor al diegenen die helaas niet mee konden: er was een 100% score in afmeldingen! Dus iedereen die niet kon, heeft zich netjes afgemeld, zodat wij ouders niet voor niets naar het plein hebben hoeven laten komen met de auto. Onze hartelijke dank daarvoor, jullie zijn super! Kleine moeite, groot plezier!

 

Januari 2011

De beste wensen allemaal voor het nieuwe jaar!!

Eén van de goede voornemens voor het nieuwe jaar is altijd 'meer sporten' en hier gaan we dan ook gelijk mee beginnen in januari. Op woe 12 januari verwachten we de oudste jongens en meiden in de viersprong (om een beetje eerlijke verdeling in de grootte van de groep te krijgen hebben we de verdeling gemaakt van meiden geboren vóór 1-1-1997 en jongens geboren vóór 1-8-1996). Begintijd is ook in 2011 om 19.30.
De andere, jongere, meiden en jongens verwachten we op woensdag 19 januari om 19.30u in de viersprong.

We gaan dus sporten en hoge hakken lijkt ons hierbij niet echt ideaal; denk dus aan je sportkleding!
Kun je niet, meld je dan even af. Dank u!

 

December 2010; For men only!

In december gaan we alsnog met alle mannen bowlen en wel op woensdag de 8e. Normaal gesproken is er in december geen UDK avond, omdat je al druk bezig bent met sinterklaas en de kerstman, maar dit is de inhaalavond van september.
Dus: jongens woe 8 dec om 19.30 op het plein als je mee wilt. We gaan er van uit dat jullie allemaal komen, zo niet, meld je dan even af via de site. Dat scheelt weer wat auto's regelen, dank u!

 

November 2010

De volgende UDK avond is al weer in aantocht en wel op woensdag 3 november. Wij verwachten jullie állemaal om 19.00 uur op het Julianaplein mét je zwembroek, zwempak of biekiekmie en handdoek daarbij. We gaan zwemmen in Oss.
Als je NIET kunt MELD je dan AF!!! Tot dan!

 
Verjaardagen
There are no upcoming events currently scheduled.