Bezoekers
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag10
mod_vvisit_counterGisteren40
mod_vvisit_counterDeze week146
mod_vvisit_counterVorige week156
mod_vvisit_counterDeze maand593
mod_vvisit_counterAfgelopen maand609
mod_vvisit_counterTotaal807626

Foto's

Ik heb vandaag weer een aantal foto's op de site gezet. De nieuwste foto's komen onder aan de rij te staan, dus even naar beneden scrollen. Aangezien wij niet over de beste toestellen beschikken (met name voor binnen- en buiten in het donker-fotografie) zijn de foto's niet van de beste kwaliteit qua belichting en bewogen beelden. Sorry hiervoor. Maaaaaar, ik heb gezien dat velen over smartphones beschikken waarvan de kwaliteit vd lens velen malen beter is dan mijn 7 jaar oude nog-net-niet-wegwerp-camera, dus hierbij de vraag áls je foto's maakt tijdens een UDK avond en ze zijn website waardig wil je ze dan naar ons toe sturen? Om ze te sturen moet je ze verkleinen of zippen (inpakken). Je mag ze dan sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Alvast bedankt!
Namens de leiding, groetjes Joke
 

Maart 2012

De volgende UDK avond is overmorgen al weer. Op woensdag 7 maart is er weer een soos in de viersprong. We verwachten jullie allemaal om 19.30 in de jeugdruimte. Dat is boven. We zullen het spel Minute-to-win-it gaan spelen! Wie durft?!
 

Februari 2012: Skiën!

De volgende Uutdekluute avond is op woensdag 1 februari en we gaan met z'n allen skiën! We krijgen les als je wilt en het materiaal krijg je daar (schoenen en ski's). Waar je zelf aan moet denken is dikke warme kleding en zeker goede handschoenen! Het skiën is namelijk op een buitenbaan.
We verwachten je om 19.00u op het plein als je mee wilt.

Om zeker te zijn van een plekje op de piste (en om ons zekerheid te geven dat je meegaat en de hoge kosten voor dit spektakel) vragen wij aan jullie om jezelf op te geven bij Maria Cornellissen in de winkel (Dorpstraat) tegen betaling van € 1,-. Dit opgeven kan tot en met woensdag de 25e januari. Dus rettekettet naar Maria voor sneeuwpret!!

Zeg het ook even tegen je vrienden en vriendinnen als je dit leest; hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Tot woe 1 feb 19.00u!
 

Januari 2012

Allemaal een heel gelukkig nieuw jaar!

Helaas zit de kerstvakantie er weer bijna op, maar gelukkig is het dan dus weer tijd voor een nieuwe UDK avond. Op woensdag 11 januari hebben we weer een soos-avond in de Viersprong. Het begint om 19.30u. Als je zelf een leuk spel hebt dat je wilt spelen, neem het gerust mee. Bv een pokerspel of triviant, of noem maar op. Met de Wii of PS onder de arm gaat misschien wat ver...dus we zoeken heel erg ouderwetse bord- of kaartspellen ;-). Dit alles als back-up voor het geval we de film niet op groot scherm aan de praat krijgen.

We zien jullie woensdag!

PS: neem je voetbalplaatjes aub mee om te ruilen. Bart heeft het boek al vol, maar Twan, Jan en Simone zoeken nog verschillende Gasselse voetballers! En Twan heeft nog heeeel veeel dubbele!!

 

November 2011

We gaan de volgende UDK avond zwemmen!! Dus allemaal zwembroek, badpak, biekiekmie en handdoek mee.
En wel op woensdag 2 nov met z'n allen. Verzamelen om 19.00u op het plein.
!! Als je niet mee kunt meld je dan af via de site! Dat scheelt ons auto's regelen. Dank u :-) 
 
Verjaardagen
There are no upcoming events currently scheduled.