Bezoekers
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag12
mod_vvisit_counterGisteren40
mod_vvisit_counterDeze week148
mod_vvisit_counterVorige week156
mod_vvisit_counterDeze maand595
mod_vvisit_counterAfgelopen maand609
mod_vvisit_counterTotaal807628

Januari 2013

Allemaal een heel gelukkig nieuw jaar!

Komende woensdag is er weer soos in de Viersprong. We verwachten jullie allemaal om 19.30u in het dorp: LET OP ingang aan de achterzijde!!

Tot woensdag.
 

December 2012

In december hebben we geen UDK avond.

We wensen jullie allemaal een hele fijne pakjesavond en zien jullie graag terug op 9 januari 2013 (nieuws daar over komt later).

Groeten, leiding UDK
 

November 2012

Duikbril op, zwemboxers, zwemshorts, zwembroeken, badpakken, bikini's, tankini's en monokini's nog één keer uit de kast dit jaar, want we gaan zwemmen!! Een badhanddoek is daarbij uiteraard ook handig.
We verwachten jullie op woensdag 7 nov om 19.00u!! op het plein als je mee wilt zwemmen naar Oss. Wees er dus op tijd bij. En als je níet mee kunt, wil je je dan aub afmelden. Dat scheelt weer een auto en entreegeld, dank u.

7 Nov, 19.00!

Lees aub nog even de volgende zwembad-regels: dan kun je niet meer zeggen dat je het niet wist...
* Tijdens het golven NIET duiken of springen van de kant;
* Het gedeelte áchter de lijn in het golfbad is alléén voor banenzwemmers;
* In de BLAUWE en GROENE glijbaan ga je alléén af, dus niet meer dan één persoon tegelijk glijden en alleen glijden als het licht op groen staat;
* Van de GELE glijbaan niet glijden met meer dan twee personen tegelijk
* of jullie zo vriendelijk willen zijn de uitglijbak onmiddellijk te verlaten nadat je door de glijbaan uitgespuugd bent.

Dank jullie allen!
 

Oktober 2012

Op woensdag 3 oktober is er weer een UDK soos avond in de Viersprong. We gaan film kijken en misschien nog wel een potje pokeren voor wie wil.
We verwachten jullie om 19.30u LET OP!!: aan de ACHTERINGANG (op de Akker) VAN DE VIERSPRONG!! Dan kom je nl direct in de juiste filmzaal terecht ;-).

Tot de 3e!
 

Nieuw seizoen september 2012

Hallo jongens en meiden,
hopelijk genieten jullie nog lekker van de vakantie en van het mooie zwem,paardrij, surf, en tegenwoordig ook erg hot: TURN weer ;-). Of lig je nog lekker met een boek in je hangmat.
Vanaf volgende maand beginnen de maandelijkse avonden van Uutdekluute weer en hierbij alvast de aankondiging voor september:

Zoals elk jaar gaan we van start met het nieuwe seizoen door de ballen eens flink de goede kant op te laten rollen op de bowlingbaan. We verwachten jullie allemaal op woensdag 5 september om 19.30 op het plein. Vandaar uit gaan we met auto's naar de bowlingbaan.
Ook voor de nieuwe leden nog even helder om te melden: als je NIET mee kunt, wil je je dan afmelden via de link op de site. Dan hoeven we misschien geen ouders met een auto voor piet snot te laten komen. Heel hartelijk dank!!

Op de bowlingbaan krijg je schoenen van de zaak, dus mss een goed idee om sokken aan te trekken of wanneer je op je pumps komt, je sokken in de tas te stoppen ;-).

Allemaal nog een fijne vakantie, succes op school en tot de 5e!
 
Verjaardagen
There are no upcoming events currently scheduled.