Bezoekers
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag16
mod_vvisit_counterGisteren15
mod_vvisit_counterDeze week130
mod_vvisit_counterVorige week179
mod_vvisit_counterDeze maand591
mod_vvisit_counterAfgelopen maand844
mod_vvisit_counterTotaal811742

September 2013

Elk nadeel heb z'n voordeel volgens Johan Cruijff en dat is ook zo bij Uutdekluute: helaas is de vakantie weer voorbij, maar gelukkig begínt dan het seizoen van Uutdekluute weer! Elke maand hopen we er weer een gezellige avond van te maken ongeacht wat we gaan doen.
Het is zo onderhand een traditie geworden om het seizoen te openen met een bal, een baan en tien kegels. Wie gooit de eerste strike?! Woensdag 4 september is het zover. Dan gaan we met z'n allen naar de bowlingbaan.
We verwachten jullie om 19.30 op het plein. Vandaar gaan we met auto's naar de bowlingbaan.
Als je nu al weet dat je niet mee kunt, wil je je dan even afmelden via de site of via een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ? Dan hoeven we misschien niet zo veel auto's te regelen.
Hopelijk zijn jullie allen van de bowlpartij! Tot woe de vierde.
PS op de bowlingbaan krijg je schoenen waarmee je de baan op kunt.
 

AANMELDEN!!

Vergeten jullie niet je op te geven voor het volgende UDK seizoen? Je moet je echt aanmelden vóór 1 augustus bij Maria tegen betaling van € 30. Bij vragen of onduidelijkheden kun je ook terecht bij Maria.

Niet aangemeld vóór 1 augustus is geen lid (meer) van UUTDEKLUUTE. Doe je zelf en ons een lol en meld je even aan ;-)

!! Let even op: svp in de winkel opgeven/betalen; dus niet prive bij Maria. Check even de openingstijden van de TOCO. Dank u :-)
 

Wijziging van jullie mailadressen

Mail ons ff je juiste mailadres voor info!
Uit reacties naar aanleiding van de verstuurde mail over aanmelding voor het nieuwe seizoen blijkt dat velen van jullie gedurende het jaar hun mailadres hebben gewijzigd. We hebben op de vergadering nog een poging gedaan om te ruiken wat de juiste adressen zijn ;-), maar dit is uiteraard niet gelukt. Dus bij deze aan jullie het verzoek om ons een mailtje te sturen ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) als je je mailadres hebt veranderd. Dan blijven we allemaal up-to-date en mis je niets! Info zal ook altijd op de site komen te staan, dus als je die regelmatig ff checkt mis je geen info van ons.
Namens de gehele feestcommissie weer bedankt :-)
 

Zaterdag

Zaterdag zullen we rond 12.u terug zijn op het plein/in het dorp. Vanaf die tijd zal ook de bus met de slaapspullen terug zijn op het plein. Geef je dit even door aan je ouders voor wie hulp nodig heeft om met alle pruttel weer thuis te komen?
Tot vrijdag!
 

Kamp en Nieuw seizoen!

Allen opgelet: enkele belangrijke mededelingen!!

Zoals eerder aangekondigd is het Uutdekluute kamp op vrijdag 7 juni. We zullen zaterdag rond de middag weer terug in Gassel zijn en iedereen is dus op tijd terug voor de jeugd talentendag van VVGassel. De aanvangstijd is speciaal voor jullie verzet naar 14.00u.

****** RUIM OP TIJD TERUG VOOR TALENTENDAG *****************

Om zeker te weten dat jullie meegaan met het kamp vragen we jullie je aan te melden vóór 1 juni in de winkel bij Maria (Cornelissen). We vragen een eigen bijdrage van € 2,50. Dit dienen jullie dan aan Maria te betalen.

*** OPGEVEN VOOR 1 JUNI BIJ MARIA *** € 2,50 EIGEN BIJDRAGE BETALEN **********

Als het goed is hebben jullie allen een mail ontvangen met informatie over het nieuwe seizoen. Aanmelden voor 1 augustus bij Maria tegen betaling van € 30. Bij vragen of onduidelijkheden kun je ook terecht bij Maria.
Niet aangemeld voor 1 augustus is geen lid (meer) van Uutdekluute. Zet dus nú ff een reminder in je agenda!

********* AANMELDEN NIEUW SEIZOEN VOOR 1 AUG **********
 
Verjaardagen
There are no upcoming events currently scheduled.