Bezoekers
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag11
mod_vvisit_counterGisteren15
mod_vvisit_counterDeze week125
mod_vvisit_counterVorige week179
mod_vvisit_counterDeze maand586
mod_vvisit_counterAfgelopen maand844
mod_vvisit_counterTotaal811737

September 2014

Het is zo onderhand een traditie geworden om het seizoen te openen met een bal, een baan en tien kegels. Wie gooit de eerste strike?! Woensdag 3 september is het zover. Dan gaan we met z'n allen naar de bowlingbaan.

We verwachten jullie om 19.30 op het plein. Vandaar gaan we met auto's naar de bowlingbaan.

Als je nu al weet dat je niet mee kunt, wil je je dan even afmelden via de site of via een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ? Dan hoeven we misschien niet zo veel auto's te regelen.

Hopelijk zijn jullie allen van de bowlpartij! Tot woensdag 3 september.

PS op de bowlingbaan krijg je schoenen waarmee je de baan op kunt.

 

Juni = Kamp!!

In de maand juni gaan we als afsluiting van het seizoen weer met z'n allen op kamp. Dat wil zeggen, we gaan ergens overnachten na een super gave activiteit overdag!!
Wie gaat er mee, wie heeft hier zin in?! Het is op zaterdag 21 juni en we starten de dag om 14.30u vanaf het Julianaplein met de fiets.
(verder gedetailleerde info volgt...)
Je komt dan zondag de 22e rond de middag weer terug in het dorp.
GEEF JE OP VOOR HET KAMP :-) !!! Dit opgeven kun je doen bij Maria Cornelissen in de TOCO (en dus alleen op openingstijden van de winkel!) tot en met zaterdag 7 juni. Wees er dus als de kippen bij en informeer vriend of vriendin ook even als je dit leest. Bij opgave vragen wij je n EURO mee te nemen voor de inschrijving (en kampkosten).
T/M 7 JUNI geef je op (+ 1)!!!
Tot de 21e. Voor de eindexamenkandidaten: we duimen allemaal mee voor je diploma; fijne vakantie en tot laterzzzzz.
 

Mei 2014

De volgende Uutdekluute avond is in verband met de vakantie pas op woensdag 14 mei.

We verwachten jullie allemaal bij de Grote Prins Twan d'n urste zelf aan huis om 19.30u. Laat je pumps maar thuis en trek makkelijke schoenen aan voor het voetgolf, klompendans en het er met de pet naar gooien.

Dus komen jullie allemaal gezellig naar de Krekelberg? Tot woensdag!

 

April 2014 Duiken

Aanstaande vrijdag de 11e duiken we onder in het zwembad van Grave.
Dit alleen voor diegenen die afgelopen woensdag de instructie gehad hebben en zich via een formulier en een euro opgegeven hebben.
Jullie gaan in groepen van 9 personen met de fiets naar Grave; hierna volgt het schema voor wie wanneer op het Julianaplein verwacht wordt met de fiets. Er zijn 9 instructeurs om jullie onder water te begeleiden. Er kunnen dus echt niet meer dan 9 personen het zwembad in. Vandaar de groepsindeling. Stel je nu toch voor dat je je absoluut niet kunt vinden in de indeling, omdat je niet met je beste vriend of vriendin in de groep zit, stel ik voor dat je zlf zorgt dat je met iemand kunt ruilen. Bij deze is dat je eigen verantwoording. Het maakt ons niet uit we er wanneer gaat duiken; maar meer dan 9 kunnen het er niet zijn per keer.
Om 19.00u verwachten we op het Julianaplein met de fiets (!!):
Pleun, Esmee, Susan, Chrissy, Tom, Bono, Kilian, Dirk Jans en Sil - begeleiders: Simone, Rian & Joke
Om 19.30u:
Ivana, Anouk, Romy, Renee, Jasper, Cas, Daan, Niek en Dirk v Spijk - begeleiders: Mimi, Twan & Chris
Om 20.00u:
Sjors, (Job), Kevin, Jochem, Koen, Harm, Don, Chris, Merel en Loes - begeleiders: Ronny & Bart
(Job, als je toch mee kunt duikt Jan C extra mee in deze groep als duikinstructeur)

Van de instructeurs de tip om een shirt aan te trekken over je badkleding voor comfort onder het duikvest (striemen van de banden over je schouders).
Denk dus aan:
1. op tijd op het plein
2. met fiets
3. badkleding, handdoek en tshirt wat nat mag worden
4. een ondertekend formulier voor diegenen die dit afgelopen woensdag niet bij zich hadden. Geen formulier betekent geen duik!
5. als je wilt ruilen wat betreft groepsindeling, mag je dit zelf regelen, mits er max 9 personen in de groepen blijven. Ruilen en dus niet verplaatsen.
Tot vrijdag!
 

April 2014

Zoals gezegd nu woensdag UDK avond in de viersprong om 19.30u: volgende maand gaan we een sprong in het diepe wagen!

In April gaan we een introductieduik maken. Dit onder begeleiding van ervaren instructeurs.
van de Brandweerduikvereniging Cuijk

Een goede voorbereiding hoort er natuurlijk bij en daarom gaan we eerst theorie opdoen en wel op woensdag 2 april om 20.00 uur in de Viersprong te Gassel.

Dit geldt voor alle leden van Uutdekluute.

Om echt met een duikfles onder water te gaan zal eerst het vrijwaringbewijs getekend moeten zijn en ingeleverd met een eigen bijdrage van 1,00 voor de perslucht. Inleveren op de theorieavond van woensdag 2 april.
Graag hierbij ook aangeven of je evt. zwemvinnen en / of een duikbril hebt.

Op vrijdag 11 april gaan we onder water en wel in het zwembad Op de Ham te Grave. Dit met 10 cursisten en met 10 instructeurs gedurende 30 minuten. Veiligheid staat voorop, daarom 1 instructeur op 1 cursist.
Hierna gaat de groep uit het water en kan er een nieuwe groep gaan oefenen. De aanvangstijd is om 19.30 uur en de groepindeling zal op de site gezet worden
.

Om een indruk te krijgen van de brandweerduikvereniging en te kijken wie ze zijn en wat ze doen kun je hun site zien en wel onder de link: http://www.duikcuijk.nl/

 
Verjaardagen
There are no upcoming events currently scheduled.